Film- en nakaartavond in Sittardse optochthal

Naar aanleiding van de succesvolle herintroductie van de optocht-filmavond in 2014, organiseert het Optoch Kommitee Zitterd a.s. zaterdag 7 maart vanaf 20:00 uur, in de optochthal (Fischerpad 111 te Sittard) een vervolg op deze film- en nakaartavond.

In een sfeervolle setting zal er tussen de vastelaoveswaages een gezellig pleintje worden gecreëerd. Langs de wanden komen enkele grote projectieschermen, waarop film- en videobeelden worden vertoond van de optochten van 2015 en historisch materiaal uit de jaren ’70.

Nakaartavond
Vorig jaar is gebleken dat deze avond, zo kort na carnaval, zich uitstekend leent om nog eens lekker “na te kaarten” met je carnavalsvrienden over het afgelopen vastelaovesseizoen. De hal is dus niet alleen een filmzaal, maar er is voldoende ruimte om iedereen weer eens te ontmoeten en voor een gezellig gesprek. Natuurlijk is gezorgd voor een buffet en ook de borrelhapjes zullen niet ontbreken. Mocht de honger toeslaan; de frietwagen staat op de parkeerplaats.

Nieuw: fotoshow
Er is ook dit seizoen weer heel veel gefotografeerd, daarvan zijn ons heel wat mooie foto’s toegestuurd. Ze zijn de moeite waard om ook een plekje te krijgen op deze avond. Er zullen daarom enkele LCD-schermen worden geplaatst met de mooiste foto’s van dit seizoen. Ook foto’s insturen? Dat kan; stuur een email naar [email protected]l.

Nieuw evenement – Gratis entree
Het Optoch Kommitee hoopt op zaterdag 7 maart, vanaf 20.00 uur, heel veel vastelaovesgekke, optochtdeelnemers en andere belangstellenden te mogen verwelkomen. “We willen met deze avond graag een nieuw evenement in het leven roepen”, aldus voorzitter Peet van Erp. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Eerste exemplaar optochtfilm 2015 voor Sjtadsprins Arno III
Ook stadsprins Arno III, die vastelaovendvierend Sittard dit jaar zo geweldig voorop is gegaan, zal op deze avond aanwezig zijn. Bij deze gelegenheid ontvangt hij het eerste exemplaar van de dvd optocht 2015. Meer info: www.optoch.nl.

Cookieinstellingen