Ruijters Eaters neemt revanche op Tilburg: 5-1

Sittard-Geleen, 27-12-2011 | Na twee maal voor de Bekercompetitie tegen Tilburg Trappers te hebben gespeeld, en vervolgens nog eens drie maal tijdens de play offs, wordt het deze zesde ontmoeting sinds 23 oktober tijd voor een revanche, al is die alleen maar goed voor het eigen gevoel. Tilburg Trappers wist Ruijters Eaters immers door een sudden death doelpunt in de derde play off wedstrijd uit de finale van de Bekercompetitie te houden.

In de eerste periode maakt Ruijters Eaters de dienst uit. Door scores van Shawn Collymore in de 7e minuut en van Akim Ramoul in de 16e minuut wordt de eindstand van de eerste periode bepaald.

Tilburg Trappers begint sterk aan de tweede periode en komt in de derde minuut terug door een doelpunt van Limnell. In de 8e minuut loopt Ruijters Eaters weer uit naar twee doelpunten voorsprong door David Burgess na fraai voorbereidend werk van Ian McDonald en Lars van Sloun. Vervolgens maakt Akim Ramoul er in de 11e minuut 4-1 van tijdens een 5-3 situatie voor Ruijters Eaters. Ian McDonald scoort short handed de 5-1 in de 14e minuut. In de 16e minuut moet de video uitsluitsel geven of Tilburg Trappers heeft gescoord. Het bekijken van de beelden en het overleg nemen hun tijd. Uitslag: geen doelpunt, het blijft 4 minuten voor het einde van de tweede periode 5-1. In de laatste minuut moet Burkholder op de bank.

In de derde periode valt Tilburg aan en wacht Ruijters Eaters af. Er wordt niet meer gescoord.

Ruijters Eaters blijft ongeslagen aan kop in de North Sea Cup competitie!