Kembit-Lions verslaat Hurry Up

Kembit-Lions heeft zondagmiddag in de Stadssporthal in Sittard de achtste wedstrijd in de BeNeLeague-competitie afgewerkt.

Coach Fred Michielsen zag zijn team vanmiddag een overwinning boeken op Hurry Up uit Zwartemeer.

In het eerste deel van de eerste helft gingen beide ploegen in score gelijk op. Pas na de 11-11 wist Lions wat afstand te nemen. Bij rust was de stand 17-14. Na rust leek Lions snel verder weg te lopen, maar Hurry Up knokte zich terug en hield tot 25-23 de marge op twee doelpunten achterstand. Vanaf dat moment drukte de thuisploeg door om uiteindelijk de wedstrijd met 37-31 te winnen.

Aanstaande zaterdag 28 oktober gaar Kembit-Lions op bezoek bij Aalsmeer. Twee weken later, op zaterdag 11 november om 20:00 uur, staat vervolgens de thuiswedstrijd tegen Sporting Pelt op de kalender.