Sporters Anytime Fitness trappen zich in het zweet voor het KWF

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vandaag organiseerde sportschool Anytime Fitness aan de Stockholmstraat in Sittard weer een 4,5 uur durende Spinning Marathon.

Met 53 fanatieke en minder fanatieke fietsers waren alle spinning bikes bezet. Gedurende 4,5 uur wilden zij zich graag in het zweet trappen ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Als thema van deze marathon werd gekozen voor Movies, Musicals & Tv-series. Al trappend fietste men terug in de tijd met oude films, bekende musicals en legendarische Tv-series.

Tom Janssen van Anytime Fitness: “Deze Spinning Marathon staat natuurlijk in het teken van sportiviteit en gezelligheid, maar is traditioneel ook gekoppeld aan een goed doel. Dit keer is er gekozen om de opbrengst te doneren aan KWF Kankerbestrijding.” Met deze editie sluit Anytime Fitness aan op een inzamelingsactie die op touw werd gezet door Karina van de Goor, voormalig spinning-instructrice bij Anytime Fitness. Zij verloor in juni van dit jaar haar broer aan kanker en wil geld inzamelen om verder onderzoek naar immunotherapie mogelijk te maken. Dat onderzoek wordt mede bekostigd via het KWF.

Eerder dit jaar vond op Paasmaandag – in samenwerking met Anytime Fitness aan de Romeinenstraat – in een paviljoen op de Markt eveneens een Spinning Marathon plaats. De opbrengst daarvan kwam ten goede aan de Èngele van Zitterd-Gelaen.

Cookieinstellingen